Corona

Vi lever ju i en mycket oviss tid just nu och därav har vi tagit några beslut om vissa tänkta aktiviteter.

Vi har beslutat att vi kommer att ställa in vår traditionella Albylendag med Strand-, Sesse-lopp och festligheter den 25 juli med tanke på det läge som nu råder och att det är svårt att se någon tidshorisont på hur länge detta kommer att pågå. Vi får ladda och träna till nästa års upplaga istället.

Ironman hoppas vi blir av men även detta evenemang ligger ju i riskzonen. Detta gör att vi ställer in den trafikvaktutbildning vi hade tänkt hålla på Albylen i maj månad. Vi kommer att köra denna nästa år istället eftersom då kommer alla våra nuvarande trafikvakter också behöva förnya sina kunskaper. Intyget gäller i fem år. Ett jättebra tillfälle att även få med nya till denna utbildning så vi blir fler som kan dela på denna syssla.

Till er som har köpt års- eller halv-årskort men känner att ni inte kunnat nyttja detta fullt ut med anledningen av coronan så ber jag er att kontakta Lena så försöker vi hitta en lösning på detta.
Telefon 070-182 91 61 alternativt info@viaalby.se

För övrigt kommer vi hålla Albylen öppen som vanligt för träning men vi ber er vara noga med att följa de restriktioner som finns för att både skydda er själva men också era medmänniskor. Vi har satt upp anslag på Albylen så läs dessa så vi gör allt vi kan både för att kunna träna men också för att minska riskerna för smittspridning.

Vi har nu fått tag i ”sprit” som ska vara lämpligt att rengöra våra redskap med samt även en handsprit för händerna. Dessa flaskor kommer att ställas ut på gymmet, gymnastiksalen och spinningsalen så fort vi får hem dem. 

Hör bara av er om ni har några frågor.