Frigörande dans på Albylen i höst?

Vi har fått en förfrågan om vi vill starta upp Frigörande dans under hösten på Albylen.

Hon som i så fall ska hålla i denna dans heter Birgitta och kommer från Kalmar men är utbildad vid frigörande dansakademin i Falun.
Tanken är att köra 5 gånger i höst och 5 gånger i vår om det finns intresse för detta.
Dock för att vi ska dra igång denna aktivitet skulle jag vilja få ett gensvar om det finns något intresse från er sida att gå på detta.
Intresseanmälan är naturligtvis inte bindande utan det är bara för att se om vi ska gå vidare med att planera in denna aktivitet i vårt höstprogram. Lämna intresseanmälan till e-mail: lena_olof@telia.com
Så här beskriver Birgitta Frigörande dans:
Alla kan dansa även om vi är lite stela och har värk i kroppen – vi dansar vår egen dans till olika rytmer där kroppen får uttrycka olika känslor och stämningslägen.
Vår kropp vill och behöver röra på sig och det är väl känt att om vi rör på kroppen så stillar sig sinnet och vi mår bättre både fysiskt och psykiskt. Dansen är ett slags mindfulness – i rörelse – där andningen och fokusering inåt är grundstenar.
Kroppen minns vad vi varit med om i livet även om vårt sinne har förträngt upplevelserna. Genom dansen öppnar vi energiströmmar och ”sovande” energi kommer i rörelse. Vi upplever en närvaro i kroppen som väcker livslust och vi mår allmänt bättre !
Kom med på ett DANSÄVENTYR!
Om ni vet om någon som ni tror skulle vilja vara med på denna aktivitet så spridd ut informationen och be dem lämna intresse till denna aktivitet så vi blir tillräckligt många att starta upp den.